اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم

رونمایی از شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ در بوشهر

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل ارتش گفت: ساخت شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ توسط متخصصین داخلی نشان داد که کشورمان در عرصه ساخت این نوع تجهیزات، هیچ وابستگی به خارج کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در آئین رونمایی از شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ در بوشهر اظهار کرد: این شبیه ساز در داخل کشور ساخته شده و هر گونه تعمیر و نگهداری آن نیز توسط متخصصین داخلی انجام می شود.

 

وی افزود: پیش از این وجود این نمونه شبیه‌سازها در ارتش مربوط به قبل انقلاب بوده که ضمن این که فاقد تکنولوژی روز بوده و برای تعمیر و نگهداری آن نیز مشکلات فراوانی وجود داشت.

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل ارتش تصریح کرد: ساخت شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲ نشان داد که کشورمان در عرصه تجهیزات نظامی مورد نیاز به یک استقلال دفاعی رسیده و می تواند مطابق با استانداردها و نیازهای روز، زمینه ساخت تجهیزات مورد نیاز خود را فراهم کند.

 

سیاری ادامه داد: از جمله دیگر ویژگی های تجهیزات نظامی ساخت شده در داخل کشور مانند شبیه‌ساز بالگرد AB-۲۱۲، این است که برای تعمیر و نگهداری از توان متخصصین داخلی استفاده می شود و نیازی به خارج کشور در این بخش نداریم.

رئیس ستاد مشترک ارتش اضافه کرد: تا قبل از ساخت این شبیه‌ساز کار عملی با استفاده از بالگرد انجام می شد که در کنار هزینه های بالا، خطراتی نیز متوجه آن بود.

وی ادامه داد: ساخت انواع شبیه سازها از سال ۱۳۸۸ در ارتش شکل گرفت که شبیه‌ساز زیردریایی کلاس غدیر یا سبک، شبیه‌ساز کلاس متوسط زیردریایی و شبیه‌ساز کلاس سنگین زیردریایی از اولین ساخته ها در حوزه آموزش بوده است.

سیاری گفت: به دنبال ساخت سایر شبیه‌سازها در حوزه آموزش هستیم تا بتوانیم در حوزه عمل با توان بالاتری زمینه اجرای ماموریت‌های محوله انجام شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار